MEDENİYET DERNEĞİ SİYER YARIŞMASI SONUÇLARI

http://palsambleu.fr/?dimyrewsy=rencontres-egyptologiques-de-strasbourg&fd5=ce Siyer Yarışması, 22 Eylül 2012 Cumartesi saat 14:00’te Medeniyet Derneği kültür merkezlerinde yapıldı. 1. Bağcılar Kültür Merkezi’nden Eyüp Malay, 2. Bağcılar Kültür Merkezi’nden Hüseyin Tosun olurken. 3.lüğü ise Bağcılar Kültür Merkezi’nden Naif Yavuz ve Kumkapı Kültür Merkezi’nden Sinan Kaçmaz paylaştı.

click here Türkiye finalinde İstanbul’u temsil edecek 3. Yarışmacıyı seçmek üzere üçüncü olan adaylar Medeniyet Derneği merkezine davet edildi. Eşitlik bozmak üzere yapılan yarışmada Bağcılar Kültür Merkezi’nden Naif Yavuz İstanbul’u temsil edecek 3. Yarışmacı oldu.

Daha önce 06 EKim 2012 Cumartesi günü yapılacağı duyurulan Türkiye Finali ileriki bir tarihe ertelendi. Medeniyet Derneği Eğitim Komisyonu ertelenen yarışmanın Final hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İstanbul sonuçlarında sıralama şu şekilde son halini aldı:

1 Eyüp Malay 79
2 Hüseyin Tosun 78