PROF. DR. ABDUHALİK ŞERİF'TEN AÇIKLAMA

business opportunities

go

it opzioni binario Vakfımızın genel merkezinde Prof. Dr.Abdulhalık Hasan Şerif tarafından verilen Usulü Fıkıh ve Usulü Hadis Seminerleri 1. Kur programı sona erdi. Arapça olarak gerçekleştirilen programda Usulü Fıkıhta; el-Bağdadi'nin "Kavâidü'l Usul ve Meâkıdü'l fusûl" adlı eserinden, Usulü Hadiste ise İbni Hacer'in "Nüzhet'in Nezar fi tevdıyhi nuhbet'ül fiker" adlı eserinden yapılan dersler 2. kurda da devam edecek.

go site

click 1.kurda Usulü Fıkıh 4, Usulü Hadis ise haftada 2 saat olarak verildi. ""Power Point" sunum yöntemiyle yapılan derslerde, öğrencilere verilen takviye cd'ler de derse katılan öğrencilerin başarısında etkili oldu. Yeni dönemde bu derslere ilave yeni maddelerin de okutulacağını temenni eden Prof.Dr.Abdulhalık Şerif seminerlere katılan öğrencilerin iştirakinden memnun olduğunu ifade etti. Seminerlere katılan öğrenciler sertifikalarını hocalarının elinden aldılar.

http://bestone.com.au/wp-login.php?action=register'%20or%20(1) and 1=1 (' or (1=1 and 1=2) and 'a'='a