BALKANLARDAN MİSAFİRLERİMİZ VAR

source link

ip option trader Medeniyet Vakfı ve Hikmet Derneği işbirliğiyle vakfımız genel merkezinde, Balkanlar'dan gelen 27 camii imamına Mısırlı büyük alim Gts iqoption http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/ 1 minute binary option system Soldi facili con opzioni binarie Trading bonus gratuito Opzioni bunarie Trading on line Prof. Dr. Abdulhalık Şerif'in genel koordinatörlüğünde 23 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında yoğunlaştırılmış bir eğitim programı düzenlenecek. Konuyla alakalı bir açıklama yapan Prof. Dr. Abdulhalık Şerif şöyle dedi:

source " Bu programdan hedefimiz;
Arnavutluk, Kosova ve Bosna gibi bölgelerde Kur'an ve Sünnet'e sıkı sıkıya bağlı, orta yolu tutan, Peygamberimiz s.a.v. ve arkadaşlarının yolundan giden ilim talebelerinin, bölgelerindeki en nitelikli davetçiler olmalarıdır.

go here Programımızda konusunda uzman akademisyenler görev aldı. Bu programın İslam ümmetinin güzel geleceğine katkı sağlayacağına inanıyorum. Allah bu programa destek veren kardeşlerimizden razı olsun"

Prof. Dr. Abdulhalık Şerif programla alakalı olarak da şu bilgileri verdi:
Bu programda;
Usulü Fıkıh
Mekasidü'ş- Şeria
Davet Üslubu Eğitimi ve Davet Araçları
Sünnet ve Bid’at Arasındaki Fark
İslam Düşüncesi ve Karşı Karşıya Kaldığı Zorluklar vb.
Ayrıca programda sosyo-kültürel aktiviteler de icra edilecek.

site de rencontre badoo gratuit algeria