EĞİTİM VE DAVET PROGRAMIMIZ SONA ERDİ

follow

click Medeniyet Vakfı ve Hikmet Derneği işbirliğiyle Balkanlar'dan gelen camii imamlarına 23 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında düzenlenen İslami eğitim ve davet programımız dağıtılan sertifikaların ardından sona erdi. Medeniyet Vakfı ve Hikmet Derneği işbirliğiyle vakfımız genel merkezinde, Balkanlar'dan gelen 27 camii imamına Mısırlı büyük alim Prof. Dr. Abdulhalık Şerif'in genel koordinatörlüğünde 23 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında yoğunlaştırılmış bir eğitim programı düzenlendi.

see Bu programda;
Usulü Fıkıh, Mekasidü'ş- Şeria, Davet Üslubu Eğitimi ve Davet Araçları, Sünnet ve Bid’at Arasındaki Fark, İslam Düşüncesi ve Karşı Karşıya Kaldığı Zorluklar vb. konular işlendi. Ayrıca program çerçevesinde İstanbul turu düzenlendi.

http://jwsmith.net/?piderees=turismo-gay-para-solteros&e4a=69 Sertifika dağıtım töreninde; Balkanlar’da yaşanan zulüm ve sindirme politikaları ele alınarak ne sosyalistlerin, ne de demokratların Balkanları darboğazdan kurtaracak politikalar üretemedikleri vurgulandı.  Balkanlar’a huzurun ve istikrarın İslam ile, Kur’an’a ve Sünnet’e bağlı, orta yolu tutan, Peygamber (sav)’in ve arkadaşlarının yolundan giden ilim sevdalısı, nitelikli davet erleri ile sağlanacağı ifade edildi.

http://captainaugust.com/?koooas=opzioni-digitali-gabbia&8a1=ca Hem Türkiye’de, hem de Balkanlar’da yaşayan Müslümanlar dostluk ve kardeşlik içerisinde birbirlerinin kültür birikimlerine saygı duyarak emperyalistlerin oyunlarını boşa çıkarması gerektiği vurgulandı.

etxcapital