MEDENİYET BÜLTENİ'NİN 36. SAYISI ÇIKTI!

http://fade.graphics/day/how-to-turn-off-navigation-on-iphone-7.html Kıymetli Medeniyet Okurları,

2006 yılından bu yana 36 sayıdır sizlerle hasbihal ediyoruz. Bu süre zarfında sizlerle birlikte yürümek bizlere büyük bir mutluluk verdi. “Medeniyet” çatısı altında çıkardığımız bülten/dergi, pek çok genç arkadaşımızın keşfedilmesine vesile oldu.

optionweb betrug Düşünce, siyaset, aktüalite, edebiyat, ilahiyat ve kültür-sanat konularında dolu dolu pek çok makale, deneme, hikâye, şiir, röportaj, eleştiri, hatıra, gezi, mektup gibi yazı türlerinin hemen her nev’inden eserler kaleme alacak kadar kaleme yatkın çok sayıda arkadaşımızı “Medeniyet” sayfalarında tanıma şerefine nail olmak doğrusu bizler için özel bir andı. Bu ise bizim yıllardan beri özlediğimiz ve önem verdiğimiz bir husus idi. Zira ümmetin kurtuluşu en çok da genç kardeşlerimizin fikrî, zihnî, fiilî mücadelesine bağlıdır. Medeniyet Bülteni olarak ümmetin havuzuna bu anlamda bir katkı sağlayabildiysek kendimizi bahtiyar kabul edeceğiz.

opzioni binarie con etoro Muhterem Okuyucular,

Faaliyetlerini bugüne kadar farklı isimler altında yürüten derneğimiz, bundan böyle Türkiye sathındaki bütün şubeleriyle tek bir çatı altında toplanmaya karar verip “Medeniyet Vakfı” adını aldı. Bu zamana kadar Medeniyet Derneğinin bir yayın organı olarak çıkan Medeniyet Bülteni, bundan sonraki yayın hayatına Medeniyet Vakfının İstanbul Şubesi yayın organı olarak devam edecektir. Bu vesile ile otuz altı sayıdır bizlere fikrî ve fiilî hizmetlerde bulunan yayın kurulumuza, toplamda yedi yüzü aşkın yazıya imza atan ve sayısı yüzü aşan yazar kadromuza, öyle veya böyle ismi bültende geçmeyip de işin mutfağında olmayı tercih eden mütevazı ve emektar kardeşlerimize, bültenin maddî yükünü sırtlanan hayırsever zenginlerimize ve her daim hürmet duyduğumuz, eleştiri, görüş ve düşüncelerine büyük değer verdiğimiz siz kıymetli okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

http://www.hinckleybid.co.uk/?xcenksa=opzioni-binarie-directional-movement&f35=a2 Bu tatlı birliktelik ve yardımlaşma olmasaydı hiç şüphe yoktur ki böyle bir eser vücuda getirilemezdi. Başarının sırrını bir ihlâsta, iki istikrar ve sabırda, üç birlikte iş yapabilme ahlâkına sahip olan faziletli kişilerin bir araya gelerek oluşturdukları sinerjide aramak gerekir. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz.

open market currency rate in pakistan live Yepyeni sayılarda görüşmek dileğiyle hepinizi Allah’a emanet ediyoruz.