ŞEHİTLER GECESİ

opciones binarias android Medeniyet Vakfı Üniversite Komisyonu’nun organizasyonuyla gerçekleşen ‘‘Şehitler Gecesi’’ adlı program Medeniyet Vakfı Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

binaire opties aandelen Kur’an-ı Kerim ve mealinin okunmasıyla başlayan program İslam davası uğruna canını feda eden şehitlerimizle alakalı sinevizyon gösterimiyle devam etti.

Sinevizyon gösteriminin ardından söz alan Medeniyet Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şerif Niziplioğlu ‘‘Şehadet’’ konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Hasan El-Benna’dan Esma Biltaci’ya, Ömer Muhtar’dan Malcolm X’e, Şeyh Said’den Furkan Doğan’a kadar bir çok isme yer veren Niziplioğlu, şehitlerin sadece ölümleriyle değil geride bıraktıkları mücadele örnekliği ile hayatımızı aydınlattığından bahsetti.

Şehadet mesajları ile yüklü konuşmanın ardından üniversite öğrencilerinden Mustafa Çetin, Filistinli Şehid Şeyh Ahmed Yasin’in mektubunu okuyarak, şehidin ‘‘Allah’ım, ümmetin suskunluğunu sana şikayet ediyorum’’ serzenişini haykırdı.

Şehadetlerine şahid olan Muhammed Dalyan’ın Mavi Marmara şehitlerinin hayatını anlattığı sunumuyla program devam etti.

Güngören Kültür Merkezi’nden katılan liseli ve Sakarya Üniversitesi’nden katılan üniversiteli kardeşlerin ezgi ve marşlarının ardından program yapılan dua ile sona erdi.

follow link 1- M.Beşir ERYARSOY
go to site 5- Serkan ÇAYCI