KİTAP OKUMA YARIŞMASI İSTANBUL FİNALİ YAPILDI

Medeniyet Derneği Ortaöğretim Birimi tarafından düzenlenen Kitap Okuma Yarışması’nın İstanbul Finalleri yapıldı.

4 Mayıs’ta Medeniyet Derneği’ne bağlı kültür merkezlerinde yapılan ön elemelerde ortaokul ve lise öğrencilerimiz şu kitapları okudular:

Ortaokul Kitapları                                                                                                                           Lise Kitapları

1. İnancımız – Ömer Küçükağa                                                                                           1. Müslüman Şahsiyeti – M. Ali Haşimi
2. Akif Dede – Vehbi Vakkasoğlu                                                                                        2. Vahiy Kültürü – Ruhi Özcan
3. Ahlâk Bilinci – Hüseyin Caneri                                                                                         3. Osmancık – Tarık Buğra

finale kalan 6 yarışmacı 11 Mayıs 2014 Pazar günü canlı yapılan bir sahne programı ile okudukları kitaplardan edindikleri birikimleri yarıştırdı.

Muhammed Dalyan’ın sunuculuğunu yaptığı program Bağcılar Ortaöğretim öğrencilerinden Fatih Malay’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Yakup Malay’ın meal okuması ile başladı. İstanbul Ortaöğretim Birimi Başkan Yardımcısı Köksal Avcı’nın açılış konuşmasından sonra finale kalan yarışmacılarımız Hakan Akyol, Hüseyin Çağlayan, Hüseyin Tosun, M. Salih Attar, Taha Başaran ve Yusuf Karakoç sahnedeki yerlerini aldılar.

İstanbul Öğretmenler Birimi Başkanı Ahmet Erol ve Sultanbeyli Kültür Merkezi’nden Kudbettin Köysüren’in jüri olarak katıldıkları yarışma, öğrencilerimizin çetin mücadelesine sahne oldu. Son ana kadar puanların başa baş gittiği yarışmada ilk üçe girmeyi başaran öğrencilerimiz ödüllerini Medeniyet Vakfı Yönetiminden Hafız Muhammed Şerif Niziplioğlu, Süleyman Karakuş ve Celal Görgün’den aldılar.

go here Lise Erkek Öğrenci Dereceleri

http://tilteed.com/?encefalitos=short-term-trading-strategies-book&1c0=2e Birinci : Hüseyin Tosun

follow İkinci : Hüseyin Çağlayan

click Üçüncü : Salih Attar

http://pandjrecords.com/cache/news.php?z3=UjhUZTlWLnBocA== Mansiyon : Yusuf Karakoç

see Mansiyon : Taha Başaran

http://jwsmith.net/?piderees=turismo-gay-para-solteros&e4a=69 Mansiyon : Hakan Akyol

Program sonunda, 4 Mayıs 2014 Pazar günü doğrudan finalde yarışarak dereceye giren ortaokul öğrencilerimiz ödüllerini Medeniyet Derneği yönetimi ve mütevellisi Bekir Atalay, Mehmet Aydın ve Zuhat Budak’tan aldılar.

http://captainaugust.com/?koooas=opzioni-digitali-gabbia&8a1=ca Ortaokul Dereceleri

etxcapital Birinci : Ebubekir Bula

http://www.batsoft.lv/espamie/bambyk/8397 İkinci : Zeynep Lebe

owz bekanntschaften Üçüncü : Uğur Avcı & Sevde Karakuş

busco mujer soltera en republica dominicana Mansiyon : M. Seyfullah Erbaş

Mansiyon : Hayrunnisa Tugay

Mansiyon : Rüveyda Enes

Dereceye giren lise kız öğrencilerimiz ise ödüllerini Medeniyet Derneği İstanbul Bayanlar Birimi Başkanı Dr. Şükran Erdem’den aldılar.

Lise Kız Öğrenci Dereceleri

Birinci : Gamze Enes