FATİH'TE GAZZE İÇİN FOTOĞRAF SERGİSİ

online dating vor und nachteile

source link Gazze’de devam eden İsrail zulmünü kamuoyuna duyurmak amacıyla Medeniyet Vakfı tarafından fotoğraf sergisi düzenlendi. “Zulme engel olamıyorsanız en azından onu herkese duyurun” temasıyla gerçekleştirilen sergi Fatih Saraçhane Parkı’nda iki gün devam etti. Fotoğraf sergisi hakkında konuşan Medeniyet Vakfı Yönetim Kurulu üyelerinden Bekir Atalay şunları ifade etti: “Türkiye’de gündemin sürekli değişmesine rağmen biz Filistin’i devamlı gündemimizde tutmak durumundayız.

ip option trader Filistin bölgesindeki Müslümanların sorunları bitmeden maalesef diğer Müslümanların sorunlarının bitmesi mümkün değildir. İsrail'in Ortadoğu’daki varlığı insan bedenindeki bir ur gibidir. O ur temizlenmeden diğer yerlerdeki Müslümanların huzura ermesi mümkün değildir. Bu sergimizi Filistin’deki Müslümanların dramının gündemdeki kalması için gerçekleştirdik. Saldırılar dursa dahi özgürlüğüne kavuşuncaya kadar Filistin’i gündemde tutma gayreti içerisinde olacağız.”

source Gazze fotoğraf sergisinin Saraçhane Parkı’nın ardından 16-17 Ağustos tarihleri arasında Bağcılar Meydanı’nda sergileneceği ifade edildi.

go here

site de rencontre badoo gratuit algeria

partnersuche für 19 jährige

see