TÜRKİYE VE TÜRKİSTAN İLİŞKİLERİ

online dating vor und nachteile Türkistan-Der yönetim kurulu üyesi Dr. Alim Oktay Çatkal'ın sunumunu yaptığı “20.yy başında Türkiye ve Türkistan ilişkileri" başlıklı seminer Medeniyet Vakfı Güngören Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Our original binary options 90 accuracy is the most scientifically valid free IQ test available online today. Previously offered only to corporations, schools, and in

source link

ip option trader Sunumunda modernleşmenin Osmanlı ve Orta Asya Türkleri’ni nasıl etkilediğini anlatan Çatkal, tarihi süreç içerisinde Orta Asya hanlıklarında Rus işgali, katliam ve bağımsızlık mücadelelerini ele aldı. Komünist rejimin hakim olduğu dönemde Türkistan bölgesinde yaşanan sıkıntıları örnekleriyle anlatan Çatkal; bOsmanlı'nın son döneminde ve Cumhuriyet döneminde Türkiye ile Türkistan ilişkilerini ele alarak iki bölgenin yaşadığı modernleşmesinin benzerliklerine ve farklılıklarına değindi.

source